Samenwerking | Lenos BTW

Samenwerking met gedreven partners

Natuurlijk kunnen wij het niet alleen. Afhankelijk van de vraag werken wij samen met algemeen fiscalisten en bedrijfsjuristen. Voor douanezaken werken wij nauw samen met Customs Knowledge. Indien nodig schakelen wij voor grensoverschrijdende vragen onze internationale collega's in. Door middel van ons lidmaatschap van diverse internationale samenwerkingsverbanden kunnen wij niet alleen binnen de EU oplossingen bieden voor uw vraagstukken, maar vaak ook in landen buiten de EU. In de gevallen waarin U te maken hebt met een strafzaak en dus een raadsman cq advocaat nodig hebt, doen wij dat in samenwerking met IMBOLC.

Cursussen en opleidingen

Bent U op zoek naar een training voor uzelf of uw medewerkers, een seminar of een docent? Wij kunnen dat voor U verzorgen.

Bekijk cursussen en opleidingen

BTW alarm

Het btw alarm informeert U direct over belangrijke onderwerpen. Zo wordt U op tijd gei╠łnformeerd over nieuwe regels of wijzigingen.

Helpdesk

Heeft U in uw werk veel te maken met btw en regelmatig behoefte aan hulp, laat ons dan als vaste vraagbaak optreden om U te helpen.

Ga naar de helpdesk