LENOS c.s. | Lenos BTW

LENOS c.s. VAT & Customs Lawyers

LENOS c.s. VAT & Customs Lawyers is opgericht in 1989 als het eerste volledig onafhankelijke advieskantoor op het gebied van de btw en douane in Nederland.

Wij hebben momenteel drie partners die bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring hebben in de fiscale adviespraktijk. We hebben niet alleen bij de belastingdienst gewerkt als controleur of inspecteur maar we hebben tevens allen gewerkt bij de grootste belastingadvieskantoren van Nederland. We beschikken daardoor over de kennis van de grote kantoren maar kunnen de clienten van de voordelen van een klein kantoor laten profiteren, waarvan flexibiliteit de voornaamste is.

Onze partners hebben een groot aantal spraakmakende procedures op hun naam staan. We bestaan weliswaar nog geen 100 jaar, maar we beschouwen ons daarom toch als "Hof-leveranciers".

Cursussen en opleidingen

Bent U op zoek naar een training voor uzelf of uw medewerkers, een seminar of een docent? Wij kunnen dat voor U verzorgen.

Bekijk cursussen en opleidingen

BTW alarm

Het btw alarm informeert U direct over belangrijke onderwerpen. Zo wordt U op tijd gei╠łnformeerd over nieuwe regels of wijzigingen.

Helpdesk

Heeft U in uw werk veel te maken met btw en regelmatig behoefte aan hulp, laat ons dan als vaste vraagbaak optreden om U te helpen.

Ga naar de helpdesk