Procesvoering | Lenos BTW

Procesvoering

Het voeren van bezwaar- en beroepprocedures is een vak apart. Onze ervaring leert dat de door ons gevoerde bezwaarprocedures meestal als resultaat hebben dat de naheffing al gauw wordt gehalveerd of ingetrokken. Hetzelfde resultaat wordt vervolgens bereikt in de beroepsfase. Het is dus geen overbodige luxe een naheffing van de belastingdienst aan te vechten. De partners van LENOS hebben ruime ervaring met het voeren van procedures en wij hebben een aantal bekende zaken op onze naam staan. Niet alleen feitelijke zaken, maar ook welke hebben geleid tot vernieuwde wetgeving (zoals de vermogensetikettering en het leveringsbegrip) of welke een nieuw licht hebben laten schijnen over belangrijke btw-vraagstukken (zoals het begrip vervaardiging). Op basis van onze ruime ervaring en expertise zullen wij U ook van tevoren melden als wij de zaak niet al te kansrijk inschatten. Wij beloven U dus geen gouden bergen als er lawinealarm is afgegeven.

Aan procedures hangen behoorlijke prijskaartjes, meestal het gevolg van het feit dat de belastingdienst in de loop daarvan steeds nieuwe feiten naar voren brengt of de motivering wijzigt. LENOS kan voor U op basis van uren maal tarief werken, maar het is onze ervaring dat clienten willen weten waar ze aan toe zijn en prijsafspraken willen maken. In onderling overleg kunnen wij aan die wens voldoen en in veel gevallen een vast bedrag offreren

Cursussen en opleidingen

Bent U op zoek naar een training voor uzelf of uw medewerkers, een seminar of een docent? Wij kunnen dat voor U verzorgen.

Bekijk cursussen en opleidingen

BTW alarm

Het btw alarm informeert U direct over belangrijke onderwerpen. Zo wordt U op tijd gei╠łnformeerd over nieuwe regels of wijzigingen.

Helpdesk

Heeft U in uw werk veel te maken met btw en regelmatig behoefte aan hulp, laat ons dan als vaste vraagbaak optreden om U te helpen.

Ga naar de helpdesk