Opleidingen | Lenos BTW

Naast in-house trainingen voor medewerkers van bedrijven en de speciale BTW training voor juristen van advocatenkantoren, verzorgen wij opleidingen met open inschrijving.

Dat zijn naast onze academies BTW voor in de praktijk (afhankelijk van de doelgroep een halve dag, hele dag of twee dagen) de lezingen over diverse onderwerpen welke wij onder de naam "BENNETT" verzorgen. Aan het begin van het jaar wordt het programma vastgesteld, maar als ontwikkelingen op ons vakgebied daar aanleiding toe geven wordt het programma vanzelfsprekend aangepast.

De vaste locaties zijn landelijk gespreid zodat U kunt kiezen welke U het beste uitkomt. Aan de cursussen zijn in de meeste gevallen PE-punten verbonden. BENNETT is gecertificeerd door RB, KNB. Wij kunnen dus geaccrediteerde cursussen verzorgen voor belastingadviseurs en notarissen. NBA, NOAB en NOB "volgen" de accreditaties.

Lees hier meer over onze academy, in-house trainingen, onze special voor juristen, "BENNETT" en hoe wij invulling kunnen geven aan cursussen en seminars die U zelf organiseert.

Cursussen en opleidingen

Bent U op zoek naar een training voor uzelf of uw medewerkers, een seminar of een docent? Wij kunnen dat voor U verzorgen.

Bekijk cursussen en opleidingen

BTW alarm

Het btw alarm informeert U direct over belangrijke onderwerpen. Zo wordt U op tijd gei╠łnformeerd over nieuwe regels of wijzigingen.

Helpdesk

Heeft U in uw werk veel te maken met btw en regelmatig behoefte aan hulp, laat ons dan als vaste vraagbaak optreden om U te helpen.

Ga naar de helpdesk